Perspectief in Praktijk

Buitenschans 47 a
7141EK Groenlo
Beschrijving:

De kern van dienstverlenen is het aanreiken van een nieuw perspectief
 

Een hoogleraar psychologie inspireerde me met deze stelling. Ze heeft de kern van mijn werk in die ene zin omschreven. Het aanreiken van een nieuw perspectief, daar gaat het volgens mij om. Door mijn werk binnen Perspectief in Praktijk ontdekken mensen en organisaties  een andere kijk op hun bestaan, vinden ze hun kracht en ontwikkelen ze nieuwe mogelijkheden.
Ik reik op verschillende manieren een nieuw perspectief aan. Als psycholoog en coach werk ik met mensen die op een kruispunt komen in hun leven. Het andere perspectief is ook leidend in mijn werk als mediator. Ik breng inzicht in de oorsprong van conflicten en ontdek samen met de strijdende partijen nieuwe mogelijkheden om problemen op te lossen.


Doelstelling:
Wie niet met zijn hart leert zien, is blind   Ik zie hoe mensen met gebogen hoofd mijn praktijk binnenkomen. Het doel is om ze na een periode rechtop en met vaste tred de deur uit te loodsen om gelouterd en gesterkt hun pad in het leven te vervolgen. In mijn werk help ik mensen om met hun hart te kijken en om naar hun hart te luisteren. Ik bied een plek waar mensen tot rust komen, waar ze de moed vinden om naar zichzelf te kijken. Wie leert om naar zijn hart te luisteren, wordt gedragen door een andere energie. Een hartluisteraar maakt  keuzes die echt bij hem of haar passen. Wie dat durft, vindt zijn weg vanzelf.

Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven