OpWeg Coaching

J.W. Hagemanstraat 48
7151AH Eibergen

Let op: deze zorgaanbieder heeft een contract met de gemeente. Wil je gecontracteerde zorg van de organisatie krijgen? Dan moet je eerst toestemming van de gemeente hebben.
Lees meer over zorg aanvragen via de gemeente in het artikel ‘Ondersteuning vanuit de gemeente’.

Beschrijving:

Wij bieden begeleiding en training aan kinderen, jongeren en volwassenen met een psychiatrische problematiek en zijn gespecialiseerd in autisme spectrum stoornis. Wij komen bij de gezinnen thuis, waar wij psycho-educatie kunnen bieden en de kinderen/jongeren kunnen ondersteunen bij hun eigen zelfstandigheid. Dit gericht op zowel persoonlijk vlak als schoolwerk. Daarnaast bieden wij begeleid wonen aan (jong)volwassenen, wij ondersteunen ze naar een zelfstandig bestaan. Dit kan financieel, sociaal, werk/opleiding gerelateerd zijn maar ook het schoon houden van een huis is waar wij de klanten in begeleiden/ondersteunen.


Doelstelling:
We werken klantgericht, dus vanuit de unieke, specifieke vraag van kind, jongere of volwassene: het gaat altijd om zorg op maat, rekening houdend met persoonlijke behoeftes. Dit onderscheidt ons van standaard uitgestippelde zorgtrajecten of uniforme benaderingen. Ieder mens is uniek en daardoor is elke zorgvraag anders.

Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven