Move2Bfit

Patronaatsstraat 10
7131CG Lichtenvoorde
Beschrijving:

Centrum in Beweging en Zwembad Meekenesch hebben hun krachten gebundeld in Move2Bfit. Een programma om bewegen bij mensen met een chronische aandoening of beperking onderdeel van hun leven te laten worden. Doel is om de fitheid, energieverbruik en kracht te verbeteren en niet in de laatste plaats om plezier in bewegen te krijgen en sociale contacten te bevorderen. Move2Bfit is dus speciaal voor mensen met een chronische aandoening (en dat kan van alles zijn) of beperking. Ons beweegprogramma is hierop afgestemd. Dus heb je nog nooit gesport en is bewegen moeilijk voor je. Ook dan is move2Bfit iets voor jou. Eerst wordt er 3 maanden bij Centrum in Beweging onder begeleiding twee maal per week gesport. Daarna een jaar lang 1x per week in het water van zwembad Meekenesch én 1x per week in de Sporthal of bij Centrum in Beweging
Move2Bfit doe je samen. Het enthousiasme en de motivatie van eenieder werkt aanstekelijk. Samen is het natuurlijk ook gezelliger en dat is ook de bedoeling van Move2Bfit en samen sta je sterker!
Voor meer informatie over het programma en voor aanmelding kun je bij Centrum in Beweging en Zwembad Meekenesch terecht.


Doelstelling:
Move2Bfit is een beweegprogramma om bewegen bij mensen met een chronische aandoening of beperking onderdeel van hun leven te laten worden. Doel is om de fitheid, energieverbruik en kracht te verbeteren en niet in de laatste plaats om plezier in bewegen te krijgen en sociale contacten te bevorderen.

Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven