Mena dagverzorging

Foekendijk 1
7261SG Ruurlo

Let op: deze zorgaanbieder heeft een contract met de gemeente. Wil je gecontracteerde zorg van de organisatie krijgen? Dan moet je eerst toestemming van de gemeente hebben.
Lees meer over zorg aanvragen via de gemeente in het artikel ‘Ondersteuning vanuit de gemeente’.

Beschrijving:

Mena dagverzorging is een kleinschalige dagverzorging voor ouderen die op lichamelijk, geestelijk en/of sociaal gebied ondersteuning en structuur nodig hebben. Er is bewust voor kleinschalig gekozen (4 – 6 personen) zodat rust, aandacht, huislijkheid en veiligheid optimaal geboden kan worden. Respectvol met elkaar omgaan en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. De deelnemer mag zijn zoals hij/zij is met zijn eigen beperking.
Het streven is dat de deelnemer ‘s avonds weer met een tevreden gevoel naar huis kan gaan en dat de mantelzorger even de tijd heeft gehad om te ontspannen. Zo zorgen wij er samen voor dat de deelnemer zolang mogelijk thuis kan blijven wonen.


Doelstelling:
Bij Mena streven wij naar een zinvolle en leuke daginvulling, dat het een dag wordt waar naar uitgekeken wordt. Niets moet maar alles mag, dat staat voorop. Veiligheid en gezelligheid horen hierbij.

Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven