Marant

Buitenschans 60
7141EL Groenlo
Beschrijving:

Marant biedt onderzoek en behandeling, bij kinderen met ernstige enkelvoudige dyslexie en binnen de basis-ggz.
Belangrijke speerpunten zijn:
1. Kindnabije zorg: Zorg in een vertrouwde omgeving is ontzettend belangrijk, daarom komen onze behandelaars op school. Minimale onderwijstijd gaat zo verloren en er zijn korte lijntjes met school.
2. Wetenschap: Marant werkt aan een grootschalig onderzoek naar de effectiviteit van dyslexiebehandelingen in samenwerking met de Radboud Universiteit en gebruikt deze resultaten om de zorg waar nodig verder te verbeteren.
3. Onderwijs en zorg: Marant is werkzaam in zowel onderwijs als zorg en levert een actieve bijdrage in de verbinding tussen Passend Onderwijs en Transitie Jeugdzorg.


Doelstelling:
Marant biedt behandeling en onderzoek onder één dak. Wij zijn uw veelzijdige partner op gebied van Dyslexie, Dyscalculie, Persoonlijke Ontwikkeling & Gedrag en Leren & Studeren. Wij zijn thuis in Onderwijs & Zorg. Wetenschap en de bevlogenheid van onze behandelaars maakt dat we met kunde en vertrouwen het beste in ieder kind naar boven halen. We begrijpen dat de ontwikkeling van kinderen soms ingewikkeld is. Ieder kind is uniek en ook ieder kind komt het mooist tot bloei bij specifieke hulp op maat. Dat is precies de kracht van Marant: het kind centraal stellen. Onze behandelaars lopen graag voorop en kijken vóóruit.

Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven