Kanz jongeren

Hiddinkdijk 21
7055AS Heelweg

Let op: deze zorgaanbieder heeft een contract met de gemeente. Wil je gecontracteerde zorg van de organisatie krijgen? Dan moet je eerst toestemming van de gemeente hebben.
Lees meer over zorg aanvragen via de gemeente in het artikel ‘Ondersteuning vanuit de gemeente’.

Beschrijving:

Kanz jongeren is een jong dynamische dagbesteding waar we samen op zoek gaan naar jouw kwaliteiten en kijken of we weer een reintegratie in de maatschappij moegelijk kunnen maken. Ook bieden we ambulante woonbegeleiding.


Doelstelling:
Kanz Jongeren richt zich op jongeren jongvolwassenen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking gecombineerd met bijkomende psychische en/of gedragstoornissen. Structuur, veiligheid en regelmaat iets wat voor veel mensen gewoon lijkt. Echter is dit voor onze doelgroep vaak lastig en hebben ze hierbij ondersteuning en begeleiding nodig. Iedereen bezit kwaliteiten en vanuit deze gedachten willen we onze jongeren begeleiden, uitgaan van hun eigen kracht en mogelijkheden. Samen met de begeleiding van Kanz willen we denken en kijken in mogelijkheden,iedereen bezit kwaliteiten en in het kader van de participatiewet willen wij iedereen binnen zijn of haar mogelijkheden laten participeren in onze samenleving.

Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven