Gast- en zorgboerderij ‘DE ZONNEBLOEM’

de Slingeweg 14
7115AG Winterswijk Brinkheurne

Let op: deze zorgaanbieder heeft een contract met de gemeente. Wil je gecontracteerde zorg van de organisatie krijgen? Dan moet je eerst toestemming van de gemeente hebben.
Lees meer over zorg aanvragen via de gemeente in het artikel ‘Ondersteuning vanuit de gemeente’.

Beschrijving:

Een eiland buiten de tijd
Landgoed De Zonnebloem bij Winterswijk is een bijzondere plek.

Al in 1632 stond hier een boerderij en vanaf 1783 werd dit land bewerkt door de zoons en dochters van de familie Te Voortwis. Generatie op generatie groeide het landgoed en de boerderij uit tot wat het nu is: een vriendelijk groen eiland buiten de tijd. Een bron van inspiratie door de vele activiteiten die er worden georganiseerd.

Een plek waar gasten zich welkom voelen om even uit te rusten van het jachtige leven. De kampeerplaats, het labyrint met de oude eik, het prachtige natuurpad met houtwallen, de kikkerpoel, de krachtige steencirkel, het gastenverblijf, de schitterende cursus- en meditatieruimtes, de paarden en kleinvee en natuurlijk de stralend gele zonnebloemen in de late zomer… Ze dragen de kracht en de wijsheid van het land en de mensen die deze plek zo liefdevol verzorgen. Zodat iedereen die zoekt er een stukje van het antwoord zal vinden.Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven