Equili® Gezond Gewicht Programma

Wentholtstraat 101
7131XK Lichtenvoorde
Beschrijving:

Afvallen zonder dieet, nooit meer lijnen met het Equili® Gezond Gewicht Programma

Er is een unieke oplossing beschikbaar voor mensen die een gezond gewicht willen bereiken én behouden: het Equili® Gezond Gewicht Programma.

Snel afvallen lukt veel mensen nog wel, maar velen vallen na verloop van tijd weer terug in hun oude patroon. Dat is ook niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat afvallen heel geleidelijk plaats moet vinden om het lichaam aan een nieuwe leefstijl te laten wennen. En heeft u zich wel eens afgevraagd waarom u een bepaald eet- en leefpatroon heeft? Misschien eet u uit verdriet, frustratie, eenzaamheid, verveling, onrust of vanwege een negatief zelfbeeld. Eten kan ook een verslaving zijn. Deze ingesleten oorzaken saboteren uw afvalpogingen en zorgen voor het welbekende jojo-effect. Zolang u die niet aanpakt, is de kans heel groot dat u terugvalt in uw oude patroon.

Het allesomvattende Equili® Gezond Gewicht Programma richt zich naast voeding en bewegen vooral op gedrag- en leefstijlverandering. Er wordt gewerkt met alle factoren die uw gewicht bepalen op zowel fysiek, mentaal als emotioneel gebied.

Hoe werkt het Equili® programma?

Met de intensieve hulp van een coach/therapeut en diëtist verandert u heel geleidelijk uw leefstijl en gaat u de achterliggende redenen van uw eet- en leefgedrag oplossen. Het begeleidingstraject, dat 36 weken duurt, wordt volledig afgestemd op uw individuele behoefte. Dat doen we eventueel in samenspraak met uw huisarts of specialist. Naast voeding- en dieetadvies, ontvangt u persoonlijke coaching, oefeningen, training, een beweegmonitor en -plan, begeleiding in de praktijk en nazorg. Ook krijgt u de beschikking over een persoonlijke elektronische werkomgevingTerug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven