Dokter Bosman

Eusebiusbuitensingel 2 a
6828HS Arnhem

Let op: deze zorgaanbieder heeft een contract met de gemeente. Wil je gecontracteerde zorg van de organisatie krijgen? Dan moet je eerst toestemming van de gemeente hebben.
Lees meer over zorg aanvragen via de gemeente in het artikel ‘Ondersteuning vanuit de gemeente’.

Beschrijving:

Dokter Bosman Arnhem kent een persoonlijke, praktische en positieve aanpak. Wij stimuleren talenten en leren je omgaan met de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.
Wij zijn er voor kinderen, jongeren, hun ouders en volwassenen. Voor kinderen en jongeren hebben wij korte wachttijden.

Dokter Bosman Arnhem is er voor kinderen en jongeren met (een vermoeden van) AD(H)D of een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Daarnaast helpen we bij angst-, dwang- en stemmingsstoornissen. Bij emotieregulatie en sociaal-emotionele problemen zoals faalangst, een negatief zelfbeeld, sociale problemen of puberteitsproblematiek. Maar ook bij gedragsstoornissen, trauma of posttraumatische stressstoornissen en rouw. Voor conflicten in het gezin of andere systeemproblemen en beginnende persoonlijkheidsproblematiek kun je ook bij ons terecht. Wij werken met GZ-psychologen, basispsychologen, een systeemtherapeut, een klinisch psycholoog en een kinder- en jeugdpsychiater.

Voor volwassenen bieden we diagnostiek en behandeling bij verschillende angststoornissen. Zo helpen we bij een sociale fobie, specifieke fobie, gegeneraliseerde angststoornis (piekeren), dwangstoornis en hypochondrie en tevens bij klachten na een ingrijpende gebeurtenis zoals een posttraumatische-stressstoornis of rouw. We helpen ook bij (terugkerende) depressieve klachten, burn-out, partner-relatieproblemen en bij milde persoonlijkheidsproblematiek.Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven