De Zorgconsulent ambulant

Spoorstraat 10
7101GT Winterswijk
Beschrijving:

Wij zijn gespecialiseerd in mensen met een verstandelijke beperking en of een psychiatrische aandoening. Deze doelgroep heeft vaak moeite zich staande te houden in de maatschappij.

Heb jij een indicatie kortdurende zorg (WMO) en of een PGB dan kunnen wij jou ondersteuning bieden in je alledaagseleven.

Binnen onze manier van zorg sta jij centraal en zullen wij jouw kwaliteiten versterken en je ondersteunen in je vaardigheden die je nog moet leren.
De Zorgconsulent Ambulant streeft ernaar om haar cliënten uiteindelijk binnen hun eigen mogelijkheden te kunnen laten deelnemen aan de maatschappij. Dit op een voor de cliënt zo volwaardig mogelijke wijze. De Zorgconsulent Ambulant wil haar cliënten laten leven volgens maatschappelijke waarden en normen waardoor zij kunnen groeien. We willen bij de cliënten een blijvend effect bereiken op het gebied van veilig wonen, het volgen van onderwijs en/of het vinden en houden van werk, financiën en administratie en een goed sociaal netwerk. Acceptatie van de noodzaak tot ondersteuning, in welke vorm en intensiteit dan ook, is hierbij een belangrijk gegevenTerug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven