Dagcentrum Vredense Hof

Vredenseweg 81 2
7101LM Winterswijk

Let op: deze zorgaanbieder heeft een contract met de gemeente. Wil je gecontracteerde zorg van de organisatie krijgen? Dan moet je eerst toestemming van de gemeente hebben.
Lees meer over zorg aanvragen via de gemeente in het artikel ‘Ondersteuning vanuit de gemeente’.

Beschrijving:

De meeste mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Maar soms is er meer ondersteuning nodig en is bijvoorbeeld de thuiszorg niet meer toerijkend. Of familie en mantelzorgers raken overbelast. De dagcentra van Marga Klompé kunnen een goede aanvulling bieden. Dit is mogelijk voor een of meerdere dagen.

Woont u zelfstandig, maar heeft u wel ondersteuning nodig, dan is het mogelijk om één of meerdere dagen per week naar het dagcentrum te komen. In een sfeervolle omgeving worden activiteiten georganiseerd en kunt u warm eten. Er is ook gelegenheid om tussendoor te rusten.
De groepsgewijze ondersteuning is gericht op het vergroten of behouden van uw zelfstandigheid, het stimuleren van sociale contacten en het ondersteunen van uw mantelzorgers. Op indicatie is behandeling of advies mogelijk van een arts, fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist.
Toegang tot het dagcentrum wordt, afhankelijk van uw situatie, verleend door de gemeente, het CIZ of de zorgverzekeraar. U kunt bij onze afdeling Service en Bemiddeling informeren of u in aanmerking komt voor deelname en vervoer. Daarnaast is het mogelijk om tegen eigen betaling deel te nemen aan de groepsgewijze ondersteuning.Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven