Coachingspraktijk FiederElske

Wilgendijk 10
7136JJ Zieuwent
Beschrijving:

FiederElske is de enige coachingspraktijk speciaal voor grote én kleine meisjes.

In onze maatschappij voelen veel meisjes zich alleen, onzeker en onbegrepen. Ze twijfelen, zijn (over of hoog)gevoelig, soms neerslachtig, weten niet goed wat ze willen en hebben het gevoel alleen het gewicht van de wereld te moeten dragen. Als dit verdriet onopgemerkt blijft kunnen deze meisjes een negatief zelfbeeld ontwikkelen, depressieve klachten en/of een eetstoornis krijgen, onzeker zijn over hun eigen kunnen en steeds verder wegzakken in eenzaamheid.

Hun omgeving (ouders, familie, vrienden, school of werk) voelt zich machteloos omdat ze zien dat er zoveel meer in deze meisjes zit. Vaak is er al van alles geprobeerd met geen, weinig of helaas maar tijdelijk resultaat.


Doelstelling:
Het mooiste wat je kunt worden is jezelf, is de favoriete spreuk van Elske. Bij FiederElske is dat wat we onze klanten wensen. Maar ja, wie ben je dan? Wie zou je willen zijn? Hoe doe je dat dan? FiederElske helpt je om weer te genieten van het stralende meisje – in jezelf, thuis , op school en op het werk - dat het beste uit zichzelf en het leven haalt!

Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven