Badmintonvereniging Grol

Oude Winterswijkseweg 37
7141DE Groenlo
Beschrijving:

Badminton kan men recreatief en in competitie verband spelen. Het is een sport om “lekker” bezig te zijn en daarom geschikt voor jong en oud. Doe je het in verenigingsverband, dan tref je ook nog een hoop gezelligheid aan.

Het doel van de club is: iedereen, jong en oud, enthousiast te maken voor het badminton.

Dit is wat B.V. GROL je kan bieden. Vanaf ± 6 jaar kan iedereen lid worden.

Er is een actieve jeugd groep, een sportieve senioren groep en ….niet te vergeten een zeer enthousiaste recreanten groep. Een groot deel van de leden speelt recreatief. Daarnaast wordt er in wedstrijdverband competitie gespeeld.

Verder is er minstens 1 keer per jaar een feestavond. Zijn er verschillende uitwisselingen met andere clubs. En niet te vergeten… een gezellige kantine waar je tot in de late uurtjes mag nakletsen.

Heb je interesse, kijk dan eens bij speeltijden om de ruime speel-mogelijkheden te zien, er is vast een tijd bij die je past. Breng ook eens een bezoek aan een van de ochtend of speelavonden, neem sportschoenen mee dan kan je meteen eens kennismaken. Rackets hebben we liggen, dus die hoef je niet mee te nemen. De eerste drie keer mag je gratis meespelen!Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven