Ambiq

Sabina Klinkhamerweg 21
7555SK Hengelo

Let op: deze zorgaanbieder heeft een contract met de gemeente. Wil je gecontracteerde zorg van de organisatie krijgen? Dan moet je eerst toestemming van de gemeente hebben.
Lees meer over zorg aanvragen via de gemeente in het artikel ‘Ondersteuning vanuit de gemeente’.

Beschrijving:

Ambiq is een deskundig orthopedagogisch centrum. Eén organisatie, met focus op alle mensen met een licht verstandelijke beperking. We bieden zorg vanuit een vertrouwde basis, en met constante aandacht voor het ontwikkelen van behandel- en begeleidingsvormen. Betrouwbaar, onderscheidend, toegankelijk en innovatief zijn hierbij belangrijke kernbegrippen.


Doelstelling:
Betrokken Ambiq is toegankelijk en zeer betrokken bij haar cliënten, ouders en verzorgers. We reageren snel en adequaat, want cliënten staan altijd op de eerste plaats. Vanuit een veilige en geborgen omgeving stellen wij cliënten op hun gemak en accepteren wij iedereen zoals hij is. Vakkundig De medewerkers van Ambiq zijn de beste in hun vakgebied en ontwikkelen zich continu om dat zo te houden. Toekomstgericht Cliënten, medewerkers en de organisatie hebben zicht op de mogelijkheden in de toekomst. We doen dit om onze jonge en volwassen cliënten de beste zorg te kunnen geven. Ambiq helpt iedereen met een lichtverstandelijke beperking op weg naar een zo zelfstandig en normaal mogelijk leven. We bieden perspectief vanuit een stabiele omgeving.

Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven