Alisha coacht!

Dwarsweg 1 a
7135KB Harreveld
Beschrijving:

Alisha coacht! is de coachingspraktijk voor kinderen, jongeren (en hun ouders) die zoeken naar iemand die met ze meekijkt en ondersteuning biedt om een lastige situatie om te buigen naar iets positiefs
 
Kinderen en jongeren van nu groeien op in een complexe wereld. Een wereld waarin ze vanaf jongs af aan getest en getoetst worden. Een wereld waarin ze moeten presteren. Waarin prestaties gekenmerkt worden door wat iemand kan of hoe hoog iemands cijfer is.  Maar wat nou als je als kind last hebt van de druk om te presteren? Wat als je in deze drukke wereld niet lekker in je vel zit? Je onzeker wordt van alles wat er van je gevraagd wordt? Het lastig vindt om hierin je grenzen aan te geven? Wat als je door dit alles vaak boos, verdrietig of misschien wel ongelukkig bent?


Doelstelling:
Als (kinder)coach biedt  `Alisha coacht!` individuele coaching aan. Alisha coacht! begeleidt in het vinden van antwoorden op jouw vragen en leert  jou jezelf en de wereld om jou heen meer te begrijpen.     Alisha coacht! werkt vanuit de overtuiging dat de antwoorden op jouw vragen in jou zelf zitten. Het doel is om jou hier bewust van te maken en te helpen bij het zoeken naar  antwoorden, deze te vinden en te gebruiken. We zoeken naar jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden en kijken hoe jij deze in kunt zetten zodat jij zelf weer verder kan.  

Terug naar overzicht

Zoek een organisatie in de buurt


Terug
naar boven