Stel je vraag aan het Sociaal Team

Heb je een vraag? Bel of mail ons! We helpen je graag.

(0544) 39 36 16

Het Sociaal Team is vanwege het coronavirus alleen bereikbaar via telefoon en e-mail. Dus geen afspraken op het gemeentehuis of huisbezoeken.

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 – 12.30 uur.

Een e-mail sturen kan altijd. Het Sociaal Team neemt zo snel mogelijk contact met je op.


sociaalteam@oostgelre.nl

Wmo-raad Oost Gelre

WMO-Raad

In onze gemeente is de Wmo-raad Oost Gelre actief. De Wmo-raad praat met de gemeente over onderwerpen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Ze geven advies over het Wmo-beleid aan het college van Burgemeester & Wethouders.

Wie zitten er in de Wmo-raad?

In de Wmo-raad zitten mensen die te maken hebben met de Wmo. Denk daarbij aan ouderen, jeugd, vrijwilligers, mantelzorgers, mensen met een beperking, enzovoort. Wanneer er nieuwe leden voor de Wmo-raad nodig zijn wordt er een advertentie geplaatst op de gemeentepagina’s in de Elna en de Groenlose Gids en op Oostgelre.nl.

Vergadering bijwonen

Iedereen mag aanwezig zijn bij de vergaderingen van de Wmo-raad.  De vergaderingen vinden 10 keer per jaar, op de eerste maandagavond van de maand, plaats. De datums, agenda’s en plaats (afwisselend in Groenlo en Lichtenvoorde) van de vergaderingen worden aangegeven op de gemeentepagina’s in de Elna en de Groenlose gids en op Oostgelre.nl.

Hoe kom ik in contact met de Wmo-raad?

U kunt contact opnemen met de Wmo-raad via het e-mailadres wmoraad@oostgelre.nl.


Terug
naar boven