Stel je vraag aan het Sociaal Team

Heb je een vraag? Bel of mail ons! We helpen je graag.

(0544) 39 36 16

Het Sociaal Team is vanwege het coronavirus alleen bereikbaar via telefoon en e-mail. Dus geen afspraken op het gemeentehuis of huisbezoeken.

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 – 12.30 uur.

Een e-mail sturen kan altijd. Het Sociaal Team neemt zo snel mogelijk contact met je op.


sociaalteam@oostgelre.nl

Sociaal Team

Man en vrouw bij laptop 2

Het Sociaal Team (voorheen Wmo-loket en Jeugdloket) is er voor álle inwoners van Oost Gelre. U kunt bij ons terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over werk, financiën, wonen, (mantel)zorg, opvoeden, uw gezin of relatie. We helpen u graag op weg.

Team van specialisten

In het Sociaal Team werken medewerkers met verschillende achtergronden samen. Bijvoorbeeld specialisten op het gebied van Wmo, jeugd, ouderen en cliëntondersteuning. We hebben daarnaast veel contact met organisaties, zoals huisartsen, zorgaanbieders en wijkverpleegkundigen.

Hoe werken wij?

U neemt contact op met het Sociaal Team. Met een medewerker bespreekt u uw vraag en uw situatie. Samen kijken we naar wat er nodig is. Als er ondersteuning nodig is, kijken we ook naar wat u zelf nog kunt doen en naar wat mensen in uw omgeving (familie, vrienden of buren) kunnen doen. Heeft u een voorziening nodig, zoals een rolstoel of een aanpassing aan uw woning? Dan helpt één van de medewerkers van het Sociaal Team u verder.

Gaat uw vraag over kinderen of jongeren van 0 tot 23 jaar?

Iedereen met kleine of grote vragen over opvoeden en opgroeien mag contact opnemen met het Ondersteuningsteam. Kijk ook eens naar de artikelen in de rubriek Jeugd en Gezin op deze website. Daar vindt u allerlei informatie over de over opgroeien en opvoeden van kinderen en jongeren.

Woont u in Mariënvelde?

Inwoners van Mariënvelde kunnen ook terecht bij de Zorgcorporatie Mariënvelde.


Terug
naar boven