Stel je vraag aan het Sociaal Team

Heb je een vraag? Bel of mail ons! We helpen je graag.

(0544) 39 36 16

Het Sociaal Team is vanwege het coronavirus alleen bereikbaar via telefoon en e-mail. Dus geen afspraken op het gemeentehuis of huisbezoeken.

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 – 12.30 uur.

Een e-mail sturen kan altijd. Het Sociaal Team neemt zo snel mogelijk contact met je op.


sociaalteam@oostgelre.nl

Inloopvoorzieningen gemeente Oost Gelre

Een rood vlak met daarop de tekst Algemene inloopvoorzieningen en het logo van de gemeente Oost Gelre

In de gemeente Oost Gelre zijn verschillende inloopvoorzieningen. Een inloopvoorziening is een ontmoetingsplek waar iedereen binnen kan lopen. In een gezellige ruimte kunt u elkaar ontmoeten en een kopje koffie drinken. Vaak kunt u ook meedoen aan activiteiten of gebruik maken van ondersteunende diensten, zoals maaltijdvoorziening en klussendiensten.

Hulp en ondersteuning

Vrijwilligers verzorgen de inloop. Zij zorgen voor gezelligheid en helpen u waar nodig. Bij een aantal inloopvoorzieningen zijn zorgmedewerkers aanwezig die ondersteuning kunnen bieden. Dus heeft u hulp nodig, dat is geen enkel probleem. Zij helpen u graag.

U bent van harte welkom

Heeft u wensen en leuke ideeën voor de invulling van de inloop? Bent u die vrijwilliger die gezelligheid biedt aan de bezoekers? Vindt u het leuk om een inloop te bezoeken? U bent bij elke inloopvoorziening van harte welkom. Wilt u graag meer informatie of is het voor u lastig om naar de inloopvoorziening toe te komen. Bel of mail op telefoonnummer 06 – 48 43 23 25 of e-mail inloop@oostgelre.nl.

Inloopvoorzieningen

Hieronder vindt u een overzicht van alle inloopvoorzieningen per kern:


Terug
naar boven