Ik heb een vraag (Wmo)

Neem contact op met het Wmo-loket

(0544) 39 36 16

Elke werkdag van 9.00-12.30 uur
en donderdag van 13.00-17.00 uur

Gemeentehuis Lichtenvoorde
Afspraak:
ma, wo, do 9.00-10.30 uur
Inloop: ma, wo, do 10.30-12.30
en do 13.00-17.00 uur

Gezondheidscentrum Den Papendiek, Groenlo
Afspraak:
di en vr 9.00-10.30 uur
Inloop: di en vr 10.30-12.30 uur


wmoloket@oostgelre.nl

Inloopvoorzieningen gemeente Oost Gelre

Een rood vlak met daarop de tekst Algemene inloopvoorzieningen en het logo van de gemeente Oost Gelre

In de gemeente Oost Gelre zijn verschillende inloopvoorzieningen. Een inloopvoorziening is een ontmoetingsplek waar iedereen binnen kan lopen. In een gezellige ruimte kunt u elkaar ontmoeten en een kopje koffie drinken. Vaak kunt u ook meedoen aan activiteiten zoals een kaartje leggen, een tabletcursus volgen of schilderen. Er zijn heel veel mogelijkheden, zelfs voor eigen ideeën. Daarnaast kunt u vaak gebruik maken van ondersteunende diensten, zoals maaltijdvoorziening en klussendiensten.

Hulp en ondersteuning

Vrijwilligers verzorgen de inloop. Zij zorgen voor gezelligheid en helpen u waar nodig. Belangrijk is dat u zich welkom voelt, of u nu jong of oud bent. Bij een aantal inloopvoorzieningen zijn zorgmedewerkers aanwezig die ondersteuning kunnen bieden. Dus heeft u hulp nodig, dat is geen enkel probleem. Zij helpen u graag.

Op veel ontmoetingsplekken is ook informatie over zorg en welzijn aanwezig. U kunt er met allerlei vragen terecht, ook praktisch. U wordt er gehoord en geholpen.

U bent van harte welkom

Heeft u wensen en leuke ideeën voor de invulling van de inloop? Bent u die vrijwilliger die gezelligheid biedt aan de bezoekers? Vindt u het leuk om een inloop te bezoeken? U bent bij elke inloopvoorziening van harte welkom. Neem daarom gerust contact op met de ontmoetingsplek van uw keuze. U wordt warm en hartelijk ontvangen.

Wilt u graag meer informatie of is het voor u lastig om naar de inloopvoorziening toe te komen. Bel of mail op telefoonnummer 06 – 48 43 23 25 of e-mail inloop@oostgelre.nl.

Inloopvoorzieningen

Zowel in Groenlo als in Lichtenvoorde kunt u op verschillende plekken mensen ontmoeten. Ook in de kleine kernen is dat mogelijk in dorpshuizen en op andere locaties. Klik hieronder voor een overzicht van inloopvoorzieningen per kern:


Terug
naar boven