Terug naar de vorige pagina

12 januari 2022

Ga met vrienden, collega’s of je vereniging de challenge ‘RONDJE OOST GELRE’ aan

Doe net als wethouders Jos Hoenderboom en Bart Porskamp! Trek je wandelschoenen aan en ga 10 weken lang de Ommetje-challenge aan! De challenge loopt van 17 januari t/m 28 maart. Download de gratis Ommetje-app en meld je aan.

Voorwaarden

  • Je kunt je inschrijven als bedrijf, vereniging of vriendenteam.
  • Een team bestaat uit minimaal 5 personen.
  • Deelnemers uit het team werken of wonen in Oost Gelre.

Goed om te weten

  • Ommetjes wandelen kan van 17 januari tot en met 28 maart (10 weken).
  • Wandel zoveel mogelijk ommetjes van minimaal 20 minuten.
  • Wandelen kan met een teamgenoot, maar ook alleen. Het gemiddelde van het team aan het eind van de 10 weken telt.
  • Je kunt wandelen in én buiten Oost Gelre.
  • De winnaar van elke categorie wint de ‘Rondje Oost Gelre-beker’!

Aanmelden met GELR2022 kan tot 17 januari

Download de gratis Ommetje-app. Je kunt je aanmelden met de unieke Oost Gelre-challenge code GELR2022. Op oostgelre.nl/rondjeoostgelre vind je meer informatie over de Ommetje-app, het gebruik ervan en het Rondje Oost Gelre.

Ommetje-app van Hersenstichting en Erik Scherder

Elke dag een ommetje maken van ongeveer 20 minuten is belangrijk voor je (hersen)gezondheid. Je krijgt er meer productiviteit en energie van. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. Al bijna 2 jaar is de Ommetje-app zeer populair. De app is een initiatief van de Hersenstichting en hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder(externe link). In Oost Gelre starten we nu dus onze eigen competitie. Wandelen is tenslotte mega gezond en Rondje Oost Gelre maakt het nog extra uitdagend.

Meer informatie

Ga naar oostgelre.nl/rondjeoostgelre.


Terug
naar boven