Terug naar de vorige pagina

15 december 2021

Eenmalige tegemoetkoming energiekosten voor lage inkomens in 2022

Geld en rekenmachine

Voor lage inkomens komt er in 2022 een tegemoetkoming voor de hoge energieprijzen. Meer dan dit is op dit moment nog niet bekend. Zodra er meer bekend is, leest u dit op de websites en social media van de gemeente Oost Gelre.

Zowel de gemeente als de SDOA (vanaf 1 januari Fijnder Werkleerbedrijf) wachten nog op wetgeving van de Rijksoverheid. Het is al wel bekend dat de tegemoetkoming eenmalig is, en dat iedereen die er recht op heeft hetzelfde bedrag krijgt.

Heeft u problemen met het betalen van de energierekening?

Neem dan contact op met uw energieleverancier om een betalingsregeling te treffen. Lukt dit niet en dreigt u in de financiële problemen te komen? Bel dan het Sociaal Team via (0544) 39 36 16 (op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur) of mail naar sociaalteam@oostgelre.nl. Zij helpen u graag!


Terug
naar boven