Terug naar de vorige pagina

15 december 2021

Anne Ebbers aanspreekpunt voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Anne Ebbers

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur (JFSC) en de gemeente Oost Gelre vinden dat alle kinderen mee moeten kunnen doen. Zodat elk kind zich sociaal, fysiek en emotioneel kan ontwikkelen en kan doen wat hij of zij leuk vindt. Het JFSC en de gemeente Oost Gelre werken daarom samen om nog meer kinderen mee te kunnen laten doen.

Anne Ebbers is het aanspreekpunt voor alle vragen over het Jeugdfonds Sport & Cultuur in Oost Gelre. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Anne via anne.ebbers@paraatscholen.nl of 06 – 43 15 27 83.

Signaleer jij kinderen in armoede in je omgeving? Word intermediair!

Ben jij leerkracht, jeugdhulpverlener, maatschappelijk werker of op een andere manier professioneel betrokken bij de opvoeding, begeleiding of scholing van een kind? Word intermediair. Als intermediair ben je de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen door simpel en snel online een aanvraag bij het JFSC in te dienen. En of kinderen willen voetballen, viool spelen, kiezen voor hockey of dansen, dat maakt niet uit. Na goedkeuring van de aanvraag betaalt het JFSC de contributie en sportmaterialen.

Samen zetten we ons in voor alle kinderen van Oost Gelre

Inmiddels zijn er ruim 650 intermediairs in Gelderland. In Oost Gelre zijn er nu 5. Er is al een aantal succesvolle doorverwijzingen in Oost Gelre geweest, waardoor kinderen geholpen zijn met het vinden van een geschikte sport. Een voorwaarde om intermediair te worden is dat je als professional betrokken bent.


Terug
naar boven