Terug naar de vorige pagina

10 november 2021

Dementie in de familie… en dan?

Een vrouw legt haar hand op de schouder van een wat oudere man die voor zich uitstaart

De ziekte dementie heeft grote gevolgen voor de persoon met dementie, maar ook voor de partner en naasten. De onderlinge relatie verandert geleidelijk. De persoon met dementie, de partner, broers, zussen, kinderen en kleinkinderen kunnen allemaal anders tegen de situatie aankijken. Op 16 november  is er in Groenlo een bijeenkomst over dit thema.

Onderlinge relaties kunnen onder een vergrootglas komen te liggen. Ook betrokken zorgverleners kunnen een verschillend perspectief hebben. Hoe zorg je dat de communicatie met elkaar en met de zorgverleners goed blijft verlopen? Hoe kun je zorgen dat je juist in deze ingrijpende situatie met elkaar in verbinding blijft? Tijdens deze bijeenkomst geven we handvatten voor bovenstaande vraagstukken. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met dementie.

Bijeenkomst op dinsdag 16 november

U bent van harte welkom op de bijeenkomst op dinsdag 16 november in De Mattelier in Groenlo (Mattelierstraat 19). Er is een middag- en een avondbijeenkomst:

  • Middagbijeenkomst: 14.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
  • Avondbijeenkomst: 19.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via telefoonnummer (085) 48 57 580 of via netwerkouderenachterhoek.nl. De bijeenkomsten worden georganiseerd door het Netwerk Ouderen en Veerkracht Achterhoek.


Terug
naar boven