Terug naar de vorige pagina

19 oktober 2021

‘Dansen als toen’ voor mensen met dementie en hun naasten

Een ouder echtpaar danst in de woonkamer

De gemeente Oost Gelre is een dementievriendelijke gemeente. In 2019 zijn we gestart met het project ‘Dansen als toen’. Vanwege corona zijn we noodgedwongen gestopt, maar we willen in november weer starten. We organiseren dan eens per maand bij Den Diek in Lichtenvoorde een gezellige dansochtend voor mensen met dementie en hun naasten.

Starten in november

De dansochtenden vinden plaats bij Den Diek Lichtenvoorde. De lessen worden verzorgd door Audrey Veldkamp van dansschool Vieberink en DansKracht. U kunt ook met een rollator of rolstoel meedoen. Na het dansen drinken we samen een kopje koffie of thee.

Elke laatste donderdag van de maand

De dansochtenden zijn van november 2021 tot juni 2022 op de laatste donderdag van de maand. Deelname is gratis. Koffie en thee is voor eigen rekening.

Aanmelden via Sociaal Team

Er is plek voor maximaal 16 personen en hun naasten. We willen daarom graag weten hoeveel mensen er meedoen. U kunt zich aanmelden via het Sociaal Team: sociaalteam@oostgelre.nl of (0544) 39 36 16. Ook met vragen kunt u hier terecht.


Terug
naar boven