Terug naar de vorige pagina

15 september 2021

Vanaf 1 oktober stoppen met roken: doe jij ook mee?

logo stoptober

Met Stoptober is de kans dat je blijvend stopt wel 5x groter. Het geheim? Je doet het samen! Als je meedoet aan Stoptober kun je gebruik maken van de gratis Stoptober app, met tips om te stoppen met roken. Maar de app heeft ook een groepsfunctie, zodat je steun kunt krijgen van bijvoorbeeld je vriendengroep, voetbalteam, of je collega’s. Ook via social media (Facebook, Twitter, Instagram) kunnen stoppers elkaar steunen.

Stoptober live event en camper in Doetinchem!

Daarnaast organiseert Stoptober in Doetinchem een ‘live event’: een bijeenkomst van max. 1,5 uur, geleid door een deskundige trainer, waarin je wordt voorbereid op meedoen aan Stoptober. Het is op 30 september (19.00-20.30). Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via stoptober@ggdnog.nl. Ook komt de Stoptober camper naar Doetinchem. Op 28 september staat de camper tussen 10 en 12 uur op het Simonsplein. Wil je meer weten over Stoptober, kom dan langs!

Meedoen aan Stoptober

Schrijf je in.

Meer ondersteuning nodig?

De meeste zorgverzekeraars vergoeden eenmaal per jaar een stoppen met roken cursus vanuit de basisverzekering. De begeleiding én hulpmiddelen (zoals nicotinepleisters) zijn dan gratis. Check bij jouw verzekeraar hoe het geregeld is!

Meer info

Kijk op stoptober.nl en achterhoekrookvrij.nl. Ook kun je bij je huisarts terecht met vragen.


Terug
naar boven