Terug naar de vorige pagina

15 juli 2021

Workshop zingeving voor vrijwilligers op 7 oktober

Een oudere man houdt een zacht balletje vast

In Oost Gelre zijn veel vrijwilligers actief. Deze vrijwilligers organiseren en begeleiden bijvoorbeeld inloopvoorzieningen en ontmoetingsmogelijkheden voor ouderen. Soms komen ook serieuze onderwerpen aan de orde, bijvoorbeeld op het gebied van zingeving. Hoe gaat u om met verminderde mobiliteit? En hoe gaat u om met het wegvallen van vrienden en partner? Het gesprek hierover aangaan is soms moeilijk. Daarom bieden we vrijwilligers een workshop aan.

Workshop

Tijdens de workshop bespreken deelnemers onder begeleiding wat zij onder zingeving en levensvragen verstaan. Daarnaast leert u alert te zijn op de zingevingsaspecten in uw vrijwilligerswerk. En hoe u daarmee om kunt gaan. De workshop wordt georganiseerd door Willem, hart voor levensvragen, en uitgevoerd door Henk van den Berg, geestelijk verzorger.

Datum en locatie

De workshop is op donderdag 7 oktober van 09.00 tot 12.15 uur. De locatie is Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. U kunt gratis deelnemen.

Aanmelding verplicht

Bent u vrijwilliger in Oost Gelre en wilt u meedoen? Geeft u zich dan vóór maandag 23 augustus op bij Carry de Vries via e-mail: c.devries@oostgelre.nl. Zet in de mail uw naam en de organisatie waar u vrijwilligerswerk doet. In verband met het beperkte aantal plekken is aanmelding verplicht.


Terug
naar boven