Terug naar de vorige pagina

15 juli 2021

Samen op weg naar Regenbooggemeente: LHBTIQ-ers in organisaties of bedrijven

Achterhoekse regenboogvlag

De gemeenten Winterswijk en Oost Gelre willen samen zorgen voor meer zichtbaarheid en acceptatie van LHBTIQ+’ers in Oost-Achterhoek. We zijn daarom samen de uitdaging aangegaan om allebei Regenbooggemeente te worden. Het streven is om op 11 oktober 2021 (Coming Out Day) officieel Regenbooggemeente te zijn.

Maandelijkse rubriek in Elna/Groenlose Gids: Samen op weg naar Regenbooggemeente

In beide gemeenten zijn er al veel initiatieven. Samen kunnen we nog meer bereiken. De komende tijd werken we aan nog meer zichtbaarheid en acceptatie. Dat doen we onder andere door elke maand in een speciale rubriek in deze uitgave van de Elna/Groenlose Gids een relevant onderwerp uit te lichten. Vorige maand ging het over 20 jaar homohuwelijk.

Zichtbaarheid, emancipatie en inclusie van LHBTIQ-ers in organisaties of bedrijven

Voor het 2e artikel sprak Michiel Wopereis met werknemers over de visie van BINX Smartility en zag met eigen ogen hoe dit terug te zien is op de werkvloer. Lees het verhaal in de Elna/Groenlose Gids.

Vragen of meer info?

Stuur een bericht naar c.devries@oostgelre.nl.


Terug
naar boven