Terug naar de vorige pagina

6 juli 2021

Welke manier van sport en bewegen past het best bij u? Kom naar het inloopspreekuur op 12 juli!

Jos Porskamp

Op 23 juni is het beweeg- en sportakkoord Oost Gelre ondertekend. Het is nu tijd om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. Een van de ambities uit het akkoord is een gezonde leefstijl voor iedereen. Sporten en bewegen past daar natuurlijk heel goed bij. Maar wat past het best bij onze inwoners? Dat horen we graag van u!

Wat is een gezonde leefstijl? En welke sport / activiteit past het best bij u?

Een gezonde leefstijl, sporten en bewegen is goed voor iedereen. Hoe mooi zou het zijn als we aan iedereen een passend aanbod kunnen doen. Op uw eigen niveau, en waar en met wie u dat wilt. Wij horen graag hoe u dat ziet. We richten ons daarbij met name op inwoners van 18 jaar en ouder.

Kom naar het inloopspreekuur in Lichtenvoorde of Groenlo op maandag 12 juli

Wat zijn uw ideeën, wensen en vragen over bewegen en gezondheid? Jos Porskamp (beweegmakelaar) en Loes Lageschaar (leefstijlcoach) gaan daarover graag met u in gesprek op maandag 12 juli, van 13.30-15.30 uur bij de Vincentiusvereniging (Ruurloseweg 13b) in Groenlo

Kunt u niet komen, maar wilt u wel een idee, wens of vraag doorgeven?

Dan horen wij dat natuurlijk graag van u! Mail dat dan naar beweegmakelaar@oostgelre.nl of bel 06 – 19 91 06 91.


Terug
naar boven