Terug naar de vorige pagina

7 juni 2021

Netwerken voor ouderen gaan samen verder als Netwerk Ouderen en Veerkracht Achterhoek

logo Netwerk Ouderen en Veerkracht Achterhoek

Verschillende netwerken voor ouderen in Oost- en West-Achterhoek gaan gezamenlijk verder onder de naam Netwerk Ouderen en Veerkracht Achterhoek. Partners in het netwerk zijn gemeenten, huisartsen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties, ziekenhuizen, welzijnsorganisaties, ouderen-cliëntenorganisaties en Menzis. Zij helpen en inspireren inwoners in de Achterhoek bij veranderingen die passen bij het ouder worden.

Het netwerk stimuleert de uitwisseling van kennis en goede afstemming tussen organisaties

Hetty Top, coördinator van Netwerk Ouderen en Veerkracht Achterhoek: “Ouderen zijn erbij gebaat dat alle betrokken partijen goed samenwerken rondom preventie, vitaliteit, welzijn, wonen en zorg. De huisarts, wijkverpleegkundige en andere professionals kijken over de grenzen van hun eigen mogelijkheden en zoeken elkaar op.”


Terug
naar boven