Terug naar de vorige pagina

23 maart 2021

Vragenlijst voor LHBTI+’ers in Overijssel en Gelderland

Deel je ervaring en vul de enquete in

Hoe gaat het met jou? En wat vind jij belangrijk?

De provincies Overijssel en Gelderland doen op dit moment onderzoek naar hoe het gaat met LHBTI+’ers. Hiervoor hebben ze een enquête uitgezet. Voorbeelden van vragen zijn: Waar voel jij je veilig, en waar niet? Is er ruimte voor jouw identiteit als je sport? Is er ruimte om LHBTI+ én religieus te zijn? En wat zou jouw gemeente kunnen doen voor jou en andere LHBTI+’ers?

Op weg naar een Regenbooggemeente

De gemeenten Oost Gelre en Winterswijk willen beide Regenbooggemeente worden. Een gemeente waarin iedereen lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele, transgender en intersekse personen (LHBTI+’ers) accepteert zoals ze zijn. Een gemeente waarin iedereen zich veilig voelt. Dat lijkt heel normaal, maar helaas is dat nog niet overal vanzelfsprekend. Een groep inwoners is inmiddels enthousiast bezig om te bepalen wat er nodig is om de zichtbaarheid en acceptatie te vergroten. De resultaten van de enquête kunnen wij, op weg naar een Regenbooggemeente, goed gebruiken.

Invullen enquête kan t/m 5 april

Wil jij je mening geven en aangeven wat jij belangrijk vindt? Vul dan de provinciale enquête in.

Vul de vragenlijst in.


Terug
naar boven