Terug naar de vorige pagina

23 maart 2021

De Proatlijn van KBO Lichtenvoorde

man met telefoon

In deze tijd is het soms fijn om met iemand te praten. Om je verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit weleens nodig.

Maar misschien is het nu moeilijk een luisterend oor te vinden bij iemand uit je omgeving. We merken ook dat mensen het moeilijk hebben met het alleen zitten nu het allemaal zo lang duurt. Bij de Proatlijn van de KBO Lichtenvoorde kun je terecht voor een gesprek met aandacht voor jouw verhaal.

Voel je je boos, angstig of eenzaam? Heb je verdriet, twijfel of zorgen?

Wat je ook dwars zit, praat erover! De Proatlijn is bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek.

De Proatlijn is dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur te bereiken via  telefoonnummer: 06 – 82 77 40 04.


Terug
naar boven