Terug naar de vorige pagina

11 november 2020

Helpt u ons de openbare ruimte toegankelijk houden?

losliggende stoeptegels

We zijn al een tijd bezig de toegankelijkheid van de openbare ruimte te verbeteren. Wij hebben uw hulp nodig om die openbare ruimte toegankelijk te houden. Komt u tijdens het wandelen of fietsen belemmeringen tegen? Laat het ons weten!

Iedereen moet zich makkelijk kunnen verplaatsen in de openbare ruimte

We willen graag dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Dat kan alleen als iedereen zich makkelijk kan verplaatsen in de openbare ruimte. Denk hierbij aan straat, stoep, speelplekken, bankjes, parkeer(terreinen) en hellingen.

Meld ons welke belemmeringen u tegenkomt

Dit kan eenvoudig online via Meldingen woon- en leefomgeving. Of via e-mail: gemeente@oostgelre.nl. Vermeld hierbij de locatie en stuur een foto mee.


Terug
naar boven