Terug naar de vorige pagina

11 november 2020

Ben jij op zoek naar een baan?

Een telefoon met daarop de SDOA Werkt App

Hoe fijn is het als je vanaf je smartphone, op elk willekeurig moment, inzicht krijgt in actuele vacatures? En je zelf kunt bepalen voor welke baan je wilt gaan? Dat kan met de SDOA Werkt-app. De app is gratis en geeft je 24/7 onder andere een flink aanbod aan vacatures in de regio Oost-Achterhoek. De app wordt 3 keer per week ververst en is altijd actueel.

Ook voor werknemers

SDOA Werkt is bedoeld voor werkzoekenden die een uitkering ontvangen van de Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA) en het UWV. Maar óók voor werknemers die een nieuwe uitdaging zoeken. En voor mensen die nog wel werken, maar die met werkloosheid worden bedreigd. Ook zij kunnen gebruik maken van de app. Download SDOA Werkt nu! Juist in deze bijzondere tijd waarin ‘thuisblijven’ de norm is, is de app een handig middel om goed op de hoogte te blijven. Met letterlijk een druk op de knop kun je je interesse kenbaar maken voor een veelheid aan openstaande vacatures.

Aan de slag met de SDOA Werkt-app

  • Download de app via de Google Play Store of Apple Appstore.
  • Maak je account aan.
  • Ontdek alles wat de SDOA Werkt-app jou te bieden heeft.

Terug
naar boven