Terug naar de vorige pagina

15 oktober 2020

Bijeenkomsten van VIT-hulp bij mantelzorgers gaan niet door t/m 14 november

Logo Vithulp bij mantelzorg

Vanwege de verscherpte coronamaatregelen heeft VIT-hulp bij mantelzorg besloten alle geplande bijeenkomsten voor mantelzorgers en vrijwilligers t/m 14 november te annuleren. Ook de inloopspreekuren op locatie komen te vervallen. De bereikbaarheid van VIT-hulp bij mantelzorg blijft zoals gebruikelijk. De individuele ondersteuning door mantelzorgconsulenten gaat zoveel mogelijk door.

Of het nu gaat om een praktische vraag, advies of een luisterend oor: wanneer u door de huidige omstandigheden (extra) ondersteuning kunt gebruiken bij de zorg voor uw naaste(n); aarzel niet om te bellen of te mailen. Ook wanneer u nog niet bekend bent met VIT-hulp bij mantelzorg. U kunt ons telefonisch bereiken via  (0544) 82 00 00 tussen 09.00 en 15.00 uur, en op dinsdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur. Mailen kan ook: info@vithulpbijmantelzorg.nl. Onze hulp is gratis en er is geen indicatie nodig. Kijk voor meer informatie op www.vithulpbijmantelzorg.nl.


Terug
naar boven