Terug naar de vorige pagina

14 oktober 2020

Wat gaat er om in het puberbrein? Nu aanmelden voor ouderbijeenkomst ‘Omgaan met pubers’

Het Preventie Platform Jeugd organiseert voor ouders van pubers ouderbijeenkomsten over ‘Omgaan met pubers’.  Er zijn bijeenkomsten in Neede en in Aalten. Het gaat steeds om een serie van 5 avondbijeenkomsten waar maximaal 12 personen aan kunnen deelnemen.

De bijeenkomsten in Neede zijn op maandag 1, 8, 15, 29 oktober en 5 november.
De bijeenkomsten in Aalten zijn op maandag 2, 9, 16, 23 en 30 november.
Als je je opgeeft, word je op alle 5 avonden verwacht. Tijd: 19.30 – 21.30 uur.

Tijdens de bijeenkomsten is er tijd voor de vragen die je hebt. Daarnaast worden veel ideeën uitgewisseld tussen de deelnemende ouders. Uit eerdere bijeenkomsten blijkt dat veel ouders dat erg waarderen.

Per avond komen verschillende thema’s aan bod:

  • puberbrein
  • in contact met je kind
  • social media en gamen: te veel en te vaak
  • alcohol & drugs
  • seksualiteit

Aanmelden

Deelname is gratis voor ouders uit de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Je kunt je aanmelden via www.preventieplatformjeugd.nl. Hier vind je ook meer informatie over de inhoud van de avonden en de locaties waar de bijeenkomsten plaatsvinden.


Terug
naar boven