Terug naar de vorige pagina

18 mei 2020

Burgemeester en wethouder bezoeken zorglocaties op De dag van de Zorg

Burgemeester Bronsvoort en wethouder Hoenderboom op bezoek bij De Lichtenvoorde.

25 zorglocaties in Nederland zijn gestart met een aangepaste bezoekersregeling. Op deze manier wordt voorzichtig ervaring opgedaan om bezoek weer toe te laten. Helaas geldt dit nog niet voor de zorglocaties in Oost Gelre. Veel bewoners en hun dierbaren hebben elkaar al lang niet meer gezien. Het gemis is enorm.

“De oproep ‘houd vol’ was nog nooit zo actueel. Als het bij de 25 zorglocaties goed gaat, is een bezoekersregeling op termijn misschien ook in Oost Gelre weer mogelijk.

Ook het personeel heeft er veel extra taken bijgekregen. En die extra maatregelen vragen veel van de teams.

Hart onder de riem

Burgemeester Annette Bronsvoort wilde bewoners en personeel graag een hart onder de riem steken. Daarom bracht ze afgelopen dinsdag, op de Dag van de Zorg, samen met wethouder Jos Hoenderboom een bezoekje aan een aantal locaties van de zorginstellingen Careaz, De Lichtenvoorde en Marga Klompé in Oost Gelre. “Ik heb enorm veel respect voor jullie, jullie zijn allemaal toppers. Bedankt!“, sprak burgemeester Bronsvoort tegen het personeel en bewoners van de zorginstellingen in Oost Gelre.


Terug
naar boven