Terug naar de vorige pagina

7 mei 2020

Blijf gezond én positief tijdens corona

Er zijn veel dingen die we in deze tijden niet kunnen doen, maar er zijn ook genoeg dingen die je wél kan doen. Focus op wat wél kan! De GGD heeft op haar website een artikel geplaatst waarin zij tips geven over wat je kan doen om positief gezond te blijven in deze tijd.

Het coronavirus heeft een grote invloed op ons dagelijks leven. De impact is groot wanneer jijzelf, familie of kennissen ziek worden. Ook als je niet besmet bent, kan het coronavirus een grote invloed hebben. Gezond eten, voldoende bewegen en mentaal fit blijven, zijn nu extra belangrijk. Leef zo gezond mogelijk, want dan werkt je afweersysteem het beste. Geef zo het coronavirus minder kans om hard toe te slaan. Maar ‘gezond blijven’ gaat verder dan niet ziek worden. Zorg goed voor jezelf, juist in deze tijden!

Hoe blijf je positief gezond in deze vreemde tijden? Er zijn veel dingen die we in deze tijden niet kunnen doen, maar er zijn ook genoeg dingen die je wél kan doen. Focus op wat wél kan.

Bekijk de tips van de GGD hier


Terug
naar boven