Terug naar de vorige pagina

17 maart 2020

Ondersteuning voor mantelzorgers gaat zoveel mogelijk door!

Alle geplande bijeenkomsten door VIT-hulp bij mantelzorg voor mantelzorgers en vrijwilligers vervallen tot en met 10 april. Indien mogelijk vinden deze bijeenkomsten op een later tijdstip alsnog plaats. Ook de inloopspreekuren op locatie komen te vervallen. Dit alles om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. VIT-hulp bij mantelzorg volgt hierbij de voorschriften vanuit de overheid en richtlijnen van het RIVM.

De bereikbaarheid van VIT-hulp bij mantelzorg blijft zoals gebruikelijk

Ook de individuele ondersteuning door mantelzorgconsulenten gaat zoveel mogelijk door. Via het algemene telefoonnummer, via de mail en via het rechtstreekse telefoonnummer van de mantelzorgconsulenten kunt u altijd contact met VIT opnemen. Of het nu gaat om een praktische vraag, advies of een luisterend oor. Wanneer u door de huidige omstandigheden (extra) ondersteuning kunt gebruiken bij de zorg voor uw naaste(n), aarzel niet om te bellen of te mailen. Ook als u nog niet bekend bent met VIT-hulp bij mantelzorg.

Contactgegevens VIT-hulp bij mantelzorg

Telefoon: (0544) 82 00 00 (tussen 9.00 en 15.00 uur)
E-mail: info@vithulpbijmantelzorg.nl.

 


Terug
naar boven