Terug naar de vorige pagina

16 maart 2020

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Afbeelding met tekst Coronavirus

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs. Lees hierover meer op de website van de Rijksoverheid.

Veel activiteiten gaan niet door. Dat geldt ook voor activiteiten die in onze agenda staan. Deze is daarom niet meer actueel tot en met maandag 6 april. Voor meer informatie verwijzen we je naar de betreffende organisaties.

Een luisterend oor

Rode Kruis Hulplijn

Heb je een luisterend oor, advies of extra hulp nodig omdat je in quarantaine of thuisisolatie zit? Dan kun je contact opnemen met de Rode Kruis Hulplijn (070-4455 888).

De Luisterlijn

Of bel met deluisterlijn.nl (0900-0767). Deze lijn is bedoeld voor mensen die problemen hebben, zich eenzaam voelen of hun hart willen luchten. Deze hulplijn is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.


Terug
naar boven