Terug naar de vorige pagina

6 februari 2020

Training ‘Omgaan met mensen met dementie’ gaat 5 maart van start

Dementerende man

De training is bij De Hofnar in Aalten. In vier bijeenkomsten krijgt u informatie, advies en tips aangereikt. De training is gratis.

Dementie is een ziekte met grote gevolgen voor de omgeving. U ziet iemand op een onbegrijpelijke manier veranderen en steeds afhankelijker worden. Tijdens deze training krijgt u informatie over dementie. Maar ook tips en adviezen om zo goed mogelijk om te gaan met uw situatie.

De bijeenkomsten duren van 10.00 tot ongeveer 12.00 uur

En vinden plaats op donderdag 5, 19 en 26 maart en 16 april bij De Hofnar, Polstraat 7 in Aalten.

U kunt zich aanmelden tot 20 februari

Bel naar (0544) 82 00 00 of stuur een e-mail naar info@vithulpbijmantelzorg.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer. De docent neemt dan contact met u op. Ook voor meer informatie kunt u terecht bij VIT-hulp bij mantelzorg.


Terug
naar boven