Terug naar de vorige pagina

14 januari 2020

Helpt u ons de openbare ruimte toegankelijk houden?

We zijn al een tijd bezig de toegankelijkheid van de openbare ruimte te verbeteren. Wij hebben u hulp nodig om de openbare ruimte toegankelijk te houden. Komt u tijdens het wandelen of fietsen belemmeringen tegen? Laat het ons weten!

Iedereen moet zich makkelijk kunnen verplaatsen in de openbare ruimte

We willen graag dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Dat kan alleen als iedereen zich makkelijk kan verplaatsen in de openbare ruimte. Denk hierbij aan straat, stoep, speelplekken, bankjes, parkeer(terreinen) en hellingen.

Meld ons welke belemmeringen u tegen komt

Dit kan eenvoudig online via het formulier Melding woon- en leefomgeving op de website van de gemeente Oost Gelre. Of via e-mail: gemeente@oostgelre.nl. Vermeld hierbij de locatie en stuur een foto mee.


Terug
naar boven