Terug naar de vorige pagina

14 januari 2020

Elke woensdagavond Scheidingsloket voor informatie en advies

Banner Scheidingsloket

Een scheiding kan enorm ingrijpend zijn voor u en uw gezin. Denkt u aan scheiden of gaat u uit elkaar en heeft u vragen? Kom dan gerust op woensdag tussen 17.00 en 19.00 uur naar de gratis inloop van het Scheidingsloket. Deze inloop is voor ouders uit de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. 

Medewerkers van het Scheidingsloket geven u graag informatie en advies. Uiteraard is dit vertrouwelijk. Meer informatie over het Scheidingsloket vindt u op www.preventieplatformjeugd.nl. Hier vindt u ook tips en adviezen over uit elkaar gaan met kinderen.

Scheidingsloket: voor informatie & advies

Elke woensdag tussen 17.00 – 19.00 uur
Gemeentehuis Borculo, Marktstraat 1

Wisselende samenstelling

Het Scheidingsloket wordt bemand door een medewerker van het sociale wijkteam van Berkelland en in wisselende samenstelling door:

  • een financieel expert
  • een kind behartiger
  • een mediator
  • een notaris
  • een begeleider rouw- en verliesverwerking

Een overzicht van welke deskundige wanneer aanschuift, vindt u op www.preventieplatformjeugd.nl.

Het Scheidingsloket is een initiatief van het Preventie Platform Jeugd

Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Het Preventie Platform Jeugd organiseert het hele jaar door allerlei gratis trainingen en workshops rond opvoeden en opgroeien. Kijk op www.preventieplatformjeugd.nl voor het actuele aanbod.


Terug
naar boven