Terug naar de vorige pagina

5 november 2019

Café Doodgewoon: Ritueel begeleiden bij afscheid, wat houdt dat in?

Logo Café Doodgewoon

Afscheid nemen van een dierbare door de dood, we krijgen er allemaal vroeg of laat mee te maken. Enigszins verwacht of juist totaal onverwacht, er komt altijd veel af op de achterblijvers. En ook al was er tijd van voorbereiding, het verdriet zet alles op z’n kop.

Café Doodgewoon laat haar bezoekers kennis maken met een ritueel begeleider die naasten ondersteunt bij het vormgeven van een persoonlijk afscheid dat past bij de overledene, en waarmee degenen die achterblijven verder kunnen.

Wanneer: Donderdag  21 november 2019
Thema: Ritueel begeleiden bij afscheid, wat houdt dat in?
Waar: Kaasboerderij Weenink, Eimersweg 3, 7137 HG Lievelde
Tijd: Inloop vanaf 14.15 uur, het programma begint om 14.30 uur en eindigt om 16.00 uur

Gratis toegang

Gastspreker

Mirjam Hulshof, ritueel begeleider bij afscheid

Programma

14.30 – 16.00 uur

Sponsoren:  Henk van Ommenfonds en Stichting Ondersteuning Thuiszorg en Maatschappelijk werk Lichtenvoorde.

Wat is een  Café Doodgewoon?

Café Doodgewoon is een ontmoetingsplek in Oost Achterhoek waar thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Het is een trefpunt voor mensen met een ongeneeslijke ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden. Op meerdere plekken in ons land worden deze cafés gehouden. Er zijn altijd ervaren vrijwilligers en hulpverleners aanwezig:  geestelijk verzorgers, hospicemedewerkers en VIT- hulp bij mantelzorg.

Meer informatie

Website: http://www.netwerkpalliatievezorg.nl/achterhoek/Patiënten-en-naasten/Café-Doodgewoon
Telefoon: 06 838 78 119


Terug
naar boven