Terug naar de vorige pagina

31 oktober 2019

Maand van de Opvoeding groot succes

Logo Maand van de Opvoeding

Oktober zit er op: dat betekent dat de Maand van de Opvoeding is afgelopen. Ruim 600 inwoners uit Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk hebben meegedaan aan verschillende activiteiten, presentaties en theater die wij deze maand samen met het Preventie Platform Jeugd organiseerden. Van ‘Help mijn kind is online’ tot ‘Positieve mindset’, van ‘Peertoftheater’ tot ‘Gezond slapen’.

Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Naast de Maand van de Opvoeding organiseert het Preventie Platform Jeugd het hele jaar door allerlei (gratis) trainingen en workshops rond opvoeden en opgroeien. Kijk op de website www.preventieplatformjeugd.nl voor het actuele aanbod!


Terug
naar boven