Terug naar de vorige pagina

8 september 2019

Oktober is Maand van de Opvoeding: activiteiten, theater en meer!

Logo maand van de opvoeding 2019

Samen met het Preventie Platform Jeugd organiseert de gemeente Oost Gelre in oktober allerlei (gratis) activiteiten rond opvoeden en opgroeien. Van ‘gezond slapen’ tot ‘omgaan met social media’, van ‘PEERtoftheater’ tot ‘het puberbrein’: elke week is er wel iets te doen, dichtbij huis.

Op de website www.preventieplatformjeugd.nl kunt u zien wat er allemaal te doen is. We geven alvast een aantal agendatips:

  • HELP mijn kind is online! Op 8 oktober, over de digitale wereld van je kind en hoe je daar als ouder mee om kunt gaan.
  • PEERtoftheater op 10 oktober, een interactieve, grappige oudervoorstelling over opvoeden, de balans werk en gezin en meer.
  • Theaterlezing het Puberbrein op 17 oktober, over pubers natuurlijk.
  • Loverboy theater op 23 oktober, een moeder-dochtervoorstelling.

De activiteiten zijn voor ouders, opvoeders en natuurlijk kinderen! Op www.preventieplatformjeugd.nl vindt u meer informatie. De komende tijd vullen we de agenda verder aan. Geef je vast op of houd alvast een plekje vrij in de agenda, want voor veel activiteiten geldt: vol is vol!

Over het Preventie Platform Jeugd

Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk.

Het Platform organiseert cursussen, trainingen en andere activiteiten voor ouders en professionals in de Oost-Achterhoek over allerlei opvoedthema’s.


Terug
naar boven