Terug naar de vorige pagina

7 augustus 2019

Samen met de gemeente Oost Gelre naar het Democratiefestival

Banner Democratiefestival

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus vindt het eerste landelijke Democratiefestival plaats. We vieren dat we in een land leven waar iedereen zijn of haar mening mag geven, waar verschillen mogen zijn en waar we samen keuzes maken, hoe moeilijk dat soms ook is. De locatie is prachtig: het eiland Veur Lent aan de Waal in Nijmegen. 

Ga jij met ons mee?

Vanuit de gemeente Oost Gelre gaan we op zaterdag 31 augustus met een bus richting Nijmegen en u kunt erbij zijn. Het programma dat we in Nijmegen volgen duurt ongeveer van 10.00 tot 18.30 uur. De reis kost u niets, de toegang naar het festival is gratis en wij zorgen ervoor dat u gedurende de dag voldoende eten en drinken krijgt. Wilt u graag iemand meenemen? Ook diegene is van harte welkom!

Over het Democratiefestival

Er is ontzettend veel te zien en te doen op het festival. Maarten van Rossem en Hugo Borst zijn een van de gastsprekers. Verder kunt u debatteren en van gedachten wisselen met onder meer landelijke politici en meedoen aan verschillende workshops en excursies. Natuurlijk wordt er ook, zoals op elk festival, volop muziek gedraaid.

Samen praten we met burgemeester Annette Bronsvoort tijdens de reis over actuele kwesties in Oost Gelre. Op het festival is iedereen vrij om te gaan en staan waar die wil. Tot slot blikken we tijdens de terugreis kort terug op wat u van de dag vond en horen we graag of u nog suggesties voor ons heeft. Kijk voor meer informatie op www.democratiefestival.nu(externe link). Daar vindt u meer informatie over sprekers en acts.

Aanmelden

U kunt zich tot 16 augustus aanmelden door een mail te sturen naar communicatie@oostgelre.nl. Let op, er is plaats voor 40 inwoners. Vermeld in uw aanmelding de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • (Mobiel) telefoonnummer
  • Geboortedatum en –plaats

Na aanmelding ontvangt u meer informatie over o.a. opstaptijden en –plekken.


Terug
naar boven