Terug naar de vorige pagina

30 januari 2019

Informatieavond Oost Gelrese uitdaging op 4 februari

Banner informatiebijeenkomst Oost Gelrese Uitdaging

De Oost Gelrese Uitdaging gaat komend kwartaal actief op zoek naar matches tussen de vragen van maatschappelijke organisaties en het aanbod vanuit ondernemers. Op maandagavond 4 februari is er van 20.00 tot 21.30 uur een informatieavond bij Sociaal Cultureel Centrum Den Diek (Dijkstraat 30) in Lichtenvoorde. Belangstellenden zijn van harte welkom!

Ondernemers en maatschappelijke organisaties kunnen elkaar veel bieden. Wie weet zorgen we komende maanden voor een mooie match die voor jouw onderneming of organisatie goed kan uitpakken. Zo werken we samen aan een bloeiende gemeente Oost Gelre!

Een bijeenkomst voor ondernemers…

Wil jij je als ondernemer inzetten voor maatschappelijke organisaties en verenigingen in Oost Gelre? Wellicht kun jij hen helpen door een workshop te verzorgen of een adviesgesprek/adviestraject op te pakken. Jouw expertise en ervaring uit je bedrijf, zorgt voor een frisse blik binnen een maatschappelijke organisatie. Ook zpp-ers en ondernemende medewerkers zijn van harte uitgenodigd!

… en voor maatschappelijke organisaties!

Zoek jij als maatschappelijke organisatie advies over bijvoorbeeld het werven van vrijwilligers, het binden en boeien van vrijwilligers of het nadenken over het samengaan met andere verenigingen? Kom dan zeker naar de bijeenkomst. Maatschappelijke organisaties kunnen sportverenigingen zijn, vrijwilligersclubs, bewonersinitiatieven en buurtverenigingen, die advies zoeken op een bepaald thema.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de informatieavond zou erg prettig zijn. Je kunt je aanmelden via https://www.facebook.com/events/414495399292188/. Of via info@oostgelreseuitdaging.nl. Beslis je op 4 februari op het laatste moment dat je toch wilt aansluiten? Ook dan ben je van harte welkom! Heb je nog vragen? Joske Elsinghorst, manager van de Oost Gelrese Uitdaging, is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 83 69 18 56.


Terug
naar boven