Terug naar de vorige pagina

31 oktober 2018

Vrijwillige belastingadviseurs vullen 10.000ste formulier in

De vrijwillige belastingadviseurs van de gemeente oost gelre

De 12 vrijwillige belastingadviseurs van de gemeente hebben hun 10.000ste formulier ingevuld! Een mooie reden om daar op het gemeentehuis even bij stil te staan. Ze werden toegesproken door burgemeester Annette Bronsvoort en daarna was het tijd voor gebak!

Wat doen de vrijwillige belastingadviseurs?

Ze helpen senioren uit de gemeente met o.a. het invullen van de belastingpapieren. Ze kijken voor welke toeslagen mensen in aanmerking kunnen komen. Of helpen met het kiezen van een ziektekostenverzekering.

Contact met een vrijwillige ouderenadviseur?

Wanneer u behoefte heeft aan informatie, advies en ondersteuning over wonen, zorg, financiën en andere (welzijns)diensten kunt u terecht bij een vrijwillige ouderenadviseur.


Terug
naar boven