Terug naar de vorige pagina

7 mei 2018

Ouderavond ‘Onder invloed’ op 24 mei over pubers, alcohol en drugs

Bezoekers van de eerste ouderavond in oktober vorig jaar

Op donderdag 24 mei is er een vervolg op de ouderavond van oktober vorig jaar. De ouderavond ‘Onder invloed’ wordt georganiseerd door Jongerenwerk Mazzel, Scholengemeenschap Marianum en de gemeente Oost Gelre. Ouders van pubers kunnen zich bij de gemeente aanmelden. Er is plek voor 150 personen.

Wethouder Jos Hoenderboom: “Na afloop van de ouderavond in oktober 2017 hoorden we van een aantal ouders dat zij graag een vervolg hierop wilden. Daar geven we nu gehoor aan. We hopen ouders op deze avond meer concrete tips en handvaten te bieden over hoe om te gaan met je puber(s).”

Theatervoorstelling ‘Onder invloed’

Op 24 mei behandelen we verschillende vragen over puber(s) en alcohol en drugs. Dat doen we aan de hand van de theatervoorstelling ‘Onder invloed’ van theatergroep PlayBack. Hierna kunnen ouders nog even napraten met mensen van IrisZorg, Jongerenwerk Mazzel of het Jeugdloket van de gemeente Oost Gelre.

Programma

Datum:  donderdag 24 mei
Aantal deelnemers: max. 150
Tijdstip:  inloop om 19.00 uur en start om 19.30 uur
Theatervoorstelling: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: Marianum Groenlo, ruimte “De Kapel”, Deken Hooijmansingel 1
Aanmeldenhttp://bit.ly/ouderavond24mei2018

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Iris Wijnands: i.wijnands@oostgelre.nl of (0544) 39 34 03.


Terug
naar boven