Terug naar de vorige pagina

2 mei 2018

Clinic van de FreeWheel Vitality Club voor 50 plussers in Groenlo op 14 mei

Senioren zijn buiten aan het bewegen

In beweging blijven is belangrijk, vooral ook voor ouderen. Daarom organiseren een aantal Groenlose sportverenigingen, een fysiotherapeut, de Freewheel Vitality Club en een stagiaire van onze gemeente in de maand mei 3 activiteiten voor ouderen op Sportpark Den Elshof. Alle 50-plussers uit Groenlo hebben twee weken terug een brief ontvangen met uitnodiging om kennis te maken met dit nieuwe sport- en beweegaanbod. De eerste activiteit zal een fittest zijn op 7 mei. De tweede activiteit een clinic van de FreeWheel Vitality Club uit Ulft vindt plaats op maandag 14 mei.

Bewegen is gezond, ook als u ouder bent

In het dorp Ulft, vlakbij de Duitse grens, gebeurt elke ochtend iets bijzonders: tientallen ouderen sporten samen. Al zeven jaar. Elke ochtend van maandag tot vrijdag in weer en wind; er zijn ruim negentig vaste sporters. Allemaal boven de 65 jaar. Uit onderzoek is gebleken dat ouderen in het dorp Ulft hierdoor ouder, gezonder en minder eenzaam zijn.

De trainers van de inmiddels landelijk bekende FreeWheel Vitality club komen op 14 mei 2018 een clinic verzorgen op sportpark Den Elshof. Bent u benieuwd hoe deze trainers dit aanpakken en wilt u met verschillende beweegmogelijkheden kennismaken? Dan is deze beweegactiviteit misschien wat u zoekt. Tijdens de beweegactiviteiten bent u lekker in de buitenlucht bezig, met uw eigen leeftijdgenoten.

Clinic door FreeWheel Vitality Club: maandag 14 mei, van 09.30 – 10.30 uur

Pas geleden haalde de FreeWheel Vitality Club uit Ulft het landelijke nieuws. Bij deze club sporten en bewegen tientallen ouderen samen. Dat doen ze al 7 jaar lang, elke ochtend van maandag tot en met vrijdag, in weer en wind. Uit onderzoek blijkt dat zij hierdoor gezonder, fitter en minder eenzaam zijn. Wilt u ook hiermee kennismaken? Kom dan lekker mee bewegen op 14 mei!

Datum: maandag 14 mei
Tijd: 9.30 – 10.30 uur
Locatie: Sportpark Den Elshof, Oude Winterswijkseweg 37, 7141 DE Groenlo
Kosten: € 2,- inclusief koffie of thee.

Aanmelden voor de clinic kan op 3 manieren:

Let op! Aanmelden voor de clinic door FreeWheel Vitality Club kan tot 7 mei 2018.

Beweeginstuif op 28 mei  in Groenlo

Op 28 mei wordt een beweeginstuif gehouden met aanbod van sportverenigingen (voetbal, volleybal en andere zaalsporten) uit Groenlo.

Meer informatie over deze activiteit vindt u in de uitnodiging die wij hebben verstuurd. Houd ook de gemeentepagina’s in de Elna/Groenlose en deze website in de gaten.

Hopelijk tot ziens op één of meer van de sport- en beweegactiviteiten!


Terug
naar boven